megyefoci

2018.09.21. 19:26

Kupahétvége előtt a csapatok

A labdarúgó Magyar Kupában kivételesen a hétvégén rendezik a sorozat 6. fordulóját, és itt már bemutatkoznak a Fejér megyei selejtezőből továbblépő együttesek is.

Káldor András

Több találkozón is azonos osztálybeli párharcokat követhetnek figyelemmel a szurkolók, azokban a párosításokban, ahol viszont magasabb osztálybeli csapattal kerültek szembe megyénk együttesei, ott sem előre lefutottak a mérkőzések. Ma délután egységesen 15 órakor fújnak a sípjukba a játékvezetők az FC Nagykanizsa (NB III Nyugat 4.)–Iváncsa KSE (NB III Közép 9.), a Putnok FC (NB III Kelet 9.)–Aqvital FC Csákvár (NB II 10.), a Technoroll Teskánd KSE (Zala megye I. o. 8.)–Mezőfalva Medosz SE (megyei I 7.), és az Ikarus-Maroshegy (megyei I. 5.)–Taksony SE (NB III Közép) meccseken.

Vasárnap ugyancsak 15 órakor kerül sor a Tordas SE (megyei I 10.)–Sényő-Carnifex FC (NB III Kelet 3.), és az Eger SE (NB III Kelet 7.)–Dunaújváros PASE (NB III Közép 2.) összecsapásokra.

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában