Asztalitenisz

2018.09.25. 20:22

Kettős győzelemmel zárt a Honvéd Szondi SE

A legutóbbi játéknapon a Honvéd Szondi György SE mindkét férfi NB-s asztalitenisz-csapata hazai pályán szerepelt, s mindkettő sikerrel zárt.

Ferencz Balázs

Engelmann Zsolt három meccset nyert, s párosban is győzött

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A Hétvezér Téri Általános Iskola rendhagyó módon berendezett tornatermében egy időben, egymás mellett vívta meccseit a két csapat.

Az NB I-es együttes a Pénzügyőr SE-t fogadta a pontvadászat második fordulójában. Nem volt izgalmaktól mentes a találkozó, hiszen a páros csaták után 1-1 volt az állás, majd az egyes csatározások során is fej-fej mellett haladtak. Azonban Jakab és Engelmann kiemelkedő játéka sokat lendített a hazaiak szekerén, így a Szondi 10-8-ra nyerte a rangadót népes közönsége előtt. Jakab Gábor 3, Engelmann Zsolt 3, Domokos Győző 2, Both Levente 1, míg a Jakab–Engelmann páros 1 győzelemmel járult hozzá a sikerhez.

Engelmann Zsolt három meccset nyert, s párosban is győzött
Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Az NB III-ban szereplő, zömében fiatalokból álló Honvéd Szondi második sikerét gyűjtötte be a bajnokságban. A szintén székesfehérvári Kodolányi KDSE felett 11-7-es diadalt arattak. A korábbi első osztályú játékos, dr. Volsik Tibor négy meccset nyert, de Kovács Dávid is négy diadalt hozott. Bíró Bálint kettő, a Bíró–Kovács páros egy győzelemmel jelentkezett. Két forduló után az NB I-esek egy döntetlent, egy győzelmet, míg az NB III-asok két győzelmet könyvelhetnek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában