LAbdarúgás

2018.07.19. 19:36

Keményen dolgoznak Iváncsán

Lejátszotta ötödik edzőmérkőzését az Iváncsa KSE labdarúgó csapata, a piros-fehérek a III. ker TVE otthonában szenvedtek 2–1-es vereséget.

Káldor András

A mérkőzés után Domján Attila vezetőedző értékelte a mérkőzést, a felkészülést, és a keretben történt változásokat.

– Az első félidőben nem esett gól, a szünet után még 15 percig a kezdőcsapatunkkal játszottunk, majd megszereztük a vezetést, és ezt követően több játékost lecseréltem, de a végén fordítani tudott az ellenfelünk. Több verziót próbáltunk ki, az eredmény most másodlagos volt, a játékunkra nem lehet panaszom. Úgy vélem, azokon a hiányposztokon sikerült megerősíteni a csapatot, ahol szerettük volna. A héten elég komoly terhelést kaptak a játékosok, és ez látszott is a mérkőzés végén, fásultabban mozogtak, de ez a felkészülés velejárója. Most még azért nehezebb munkát végzünk, a jövő héttől azonban már a finomhangolásé, és a pörgősebb edzéseké lesz a főszerep. Ekkor már a bajnoki ritmusnak megfelelő edzésekkel készülünk – tájékoztatott a szakember.

Több fiatal – Bognár Bence, Madarász Bence, Szántó Gergő, Illés Áron – érkezett a csapatba, úgy válogatta ki őket a szakvezetés, hogy mentálisan, és szakmailag is illeszkedjenek a képbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában