Böllhoff Kupa

2017.11.20. 19:30

Jótékonysági tenisz Fehérváron

Ötödik alkalommal rendezték a Böllhoff Kupa jótékonysági tenisztornát, amelyen 16 férfi páros küzdött.

Horog László

Iker Gusztáv, a torna szervezője és Simon Gábor főorvos

Fotó: Horog László

A korábbi évek hagyományainak megfelelően bonyolították a seregszemlét. A bevétellel a szervezők a Fejér Megye Gyermekeiért Alapítványt támogatják, az alapítványon keresztül pedig a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztályát.

- Rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, a fehérvári intézmények támogatását, a szabadidő hasznos eltöltését és a sportos, egészséges életmódra nevelést – közölte Iker Gusztáv, ügyvezető igazgató.

Iker Gusztáv, a torna szervezője és Simon Gábor főorvos
Fotós: Horog László

A sporteseményen befolyt összeget, többszázezer forintot ezúttal is ő adta át Simon Gábor osztályvezető főorvosnak, egyben az alapítvány titkárának. Utóbbi elmondta, műszereket vásárolnak.

- Minden felajánlásnak örülünk, az elmúlt évekhez hasonlóan továbbképzési támogatásra, valamint eszközök vásárlására fordítjuk a felajánlást. Infúziós pumpa és monitor kerül az osztályra – közölte a főorvos, aki ezúttal sérülés miatt nem lépett pályára, szurkolóként volt jelen. Jövőre ismét nevez a tornára.

A végső győzelmet a Sándor Norbert-Heffler László páros szerezte meg, megelőzve a Kaszás-Galgóczy, valamint a Halász-Kállai duót. A vigaszágon a Horváth-Zarubai kettős nyújtotta a legjobb teljesítményt, mögöttük pedig a Varga-Kiss és a Tömör-Hegyi Zoltán páros végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában