Női Kézilabda K&H Liga

2017.10.19. 16:29

Jól játszva diadalmaskodott az Alba FKC Debrecenben

A Női Kézilabda K&H Liga ötödik fordulójában 27-25-re nyert az Alba Fehérvár KC a DVSC-TVP vendégeként. A fehérváriak győzelmét a remek csapatmunka szülte.

Ferencz Balázs

Minden csapatrészben fölényben játszott az FKC

Forrás: dvsckezi.hu

- Az első fékidőben pontos lövésekkel alapoztuk meg a mérkőzést, koncentrált és fegyelmezett játékot tudott játszani a csapat, Boldizsár Bianka pedig a védekezésben az egyik meghatározó ember volt – értékelte a győzelmet Deli Rita, az FKC vezetőedzője. – Gyakorlatilag nem volt gyenge pontja a csapatnak sem az első, sem a második félidőben. Kimagasló négy-öt olyan teljesítmény volt, ami elengedhetetlen, ha nyerni akarunk. A távoli zónából az átlövéseink nagyon pontosak és eredményesek voltak. A védekezésben is igazi csapatmunka jellemezte a játékunkat. A második félidőben a Debrecen közelebb került, de a végjátékba is nagyon fegyelmezetten és hideg fejjel tudtunk belemenni.

Minden csapatrészben fölényben játszott az FKC
Forrás: dvsckezi.hu

A tabella 9. helyére fellépő fehérváriak trénere kiemelte a második félidőben kiváló teljesítményt nyújtó kapust, Mistina Kittit, valamint Mendyt és Gjorgjijevszkát, de hozzátette, minen pályára lépő játékos hozta a feladatát.

- A második félidőben volt egy 5-6 perces hullámvölgyünk, akkor került közel a DVSC, de aztán tudtunk váltani, a védekezésünk ugyanúgy fegyelmezett maradt. A végjáték megint a miénk volt – vélekedett Deli Rita.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában