Falmászók

2018.01.21. 22:04

Hetven versenyző próbált meg a csúcsra törni

Az István Király Általános Iskola tornaterme adott otthont a 4. Rotpunkt Nehézségi Falmászó Versenynek, a vasárnapi eseményre az egész Kárpát-medencéből érkeztek sportolók.

Krebsz

A délelőtti és kora délutáni selejtezők után a legjobbak a döntőben igyekeztek bizonyítani a mászófalra sokszor ámulattal tekintő népes publikum és természetesen a pontozóbírók előtt.

A legjobban várt és a legnépesebb indulói létszámmal büszkélkedő férfi nyílt kategóriát Komjáti Zoltán nyerte a legtöbb pontot szerezve, megelőzve Izer Bálintot és Vajóczki Gábort. A női nyílt mezőnyben Kimmel Zsófia ért fel a csúcsra, a Szabadkáról érkező Bognár Nóra és a harmadik Sándor Réka előtt.

Fotó: Pesti Tamás

A kezdőknél a férfi vonalon Fuksz Bence, Honfi Balázs, Tóth Zoltán Mátyás, míg a női oldalon Légrádi-Pallós Anna, Forgács Eszter, Szappanos Ágnes lett a végső sorrend. A veteránoknál az 1969-es születésű Bubb Ferenc győzött, megelőzve Bodogán Ferencet és a harmadik helyet megszerző Badics Istvánt.

A gyerekeknél óriási küzdelemben Pajor Vince végzett az élen az első helyről éppen csak lemaradó Hegedüs-Krisó Dénes előtt, a dobogó legalsó fokára Boros Boldizsár állhatott fel.

 

- Erős mezőny jött össze, a döntős utat egyetlen ember tudta végigmászni. Minden versenyző elégedetten távozott – mondta Abonyi Gábor, az esemény főszervezője a díjátadót követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában