edzőjük elégedett

2018.02.19. 10:00

Helytállt a fiatalokkal harcoló FKC

A K&H Liga női kézilabda NB I soros fordulójában 29-23-as vereséget szenvedett az Alba Fehérvár KC az FTC-Rail Cargo Hungária vendéglátójaként. Azonban a Fradinak nem volt könnyű dolga a Köfém csarnokban.

Ferencz Balázs

herr

- Elégedett vagyok a lányokkal, amire készültünk, főleg a védekezésben, azt meg is valósítottuk, valamint támadásban is megtettük a magunkét – értékelt Deli Rita, az Alba FKC vezetőedzője.

- A mérkőzésen végig fegyelmezetten és okosan játszottunk, Herr Orsi biztos pont volt a kapuban, remek teljesítményt nyújtott, ami egy ilyen kiváló csapat ellen, mint a Ferencváros, különösen fontos. Ezúttal két, fiatal játékosunk kapta a karmesteri pálcát, Rózsás Josephine és Boldizsár Bianka élt a bizalommal, a lehetőséggel, nagyon fegyelmezetten mozgatták a csapatot. Öröm volt látni, hogy a játékosaim végig hittek a jó eredmény elérésében, egy percig nem adták fel, ami az alapja lehet az elkövetkező időszak sikereinek. Sok helyzetet sikerült kialakítanunk, több pozícióban is veszélyesek voltunk, a távoli zónából is gyakran betaláltunk, betöréseink sikerültek, a beállót jól játszottuk meg. Türelmesen készítettük elő támadásainkat, erre tudatosan készültünk. Végre úgy tudtunk lejönni a pályáról, hogy a csapat mindent megtett, ami tőle telhető, végig megnehezítettük a nagyon erős FTC dolgát – mondta a tréner.

Az FKC legközelebb pénteken 18 órakor Kisvárdán lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában