Komolyan számolni kell a Gárdonnyal

2017.10.23. 20:55

 A Gárdony-Agárd együttese nehéz csatában tartotta a pontokat, megszilárdította helyét az élmezőnyben

AGÁRD A 11. fordulóban kilencedik győzelmét aratta a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapata a Sárbogárd ellen, és ezzel a 2. helyre lépett a tabellán.

Bobory Balázs, Káldor András

Tóth Barnabás (kék, Gárdony) és Gráczer Gergő Fotó: Pesti Tamás

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő-Sárbogárd 2-1 (1-0)Agárd, 100 nézőVezette: Szabó János

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Heim – Balogh Botond, (Oláh), Fodor G., Balogh Á. (Bogács), Berndt (Nagy Á.) – Ihász, Spánitz L (Tóth B.), Ambrus (Fukász), Klauz – Kocsis D., Hanák. Vezetőedző: Balogh Zsolt Sárbogárd: Nyári – Gráczer Be., Nagy Á., Hegedűs Gy., Gráczer Bá. (Nagy K.) – Gulyás-Kovács, Tóth Zs., Bezerédi, Gráczer G. (Kovács R.) – Laták, Horváth Á. (Németh K.).Vezetőedző: Viktor Ferenc. Gól: Berndt (38.), Nagy Á. (82.), illetve Bezerédi (70.)Jók: Kocsis D., Klauz, Balogh Botond, Hanák, Fodor, illetve Nyári A mérkőzés elejétől a Gárdony irányította a játékot, sorra dolgozták ki a helyzeteket, ám pontatlanok voltak, és ezek ki is maradtak. A 38. percben aztán góllá érett a fölényük, Ambrus Hunor beadását Berndt András az ötösről senkitől sem zavartatva bólintotta a kapuba. 1-0. Majd végigtámadták a vendéglátók a félidő hátralevő részét, de több alkalommal is gondban voltak a befejezésekkel. Ennek ellenére egy buta hibából saját maguknak tették szorossá a találkozót. A 70. percben a csereként beállt Oláh Dániel Bezerédi Ádámhoz passzolt, aki begyalogolt a 16-oson belülre, és Heim Attila mellett a hálóba lőtt. 1-1. A folytatásban megpróbáltak mindent a hazaiak, az egyenlítés után a Sárbogárd is felbátorodott, felváltva voltak veszélyben a kapuk, ráadásul Klauz Máté szabadrúgásból a kapufát is telibe lőtte. A 82. percben Balogh Ádám szögletére Nagy Ákos érkezett a rövid oldalra, és a léc alá csúsztatta a labdát. 2-1. Saját magának tette nehézzé a hazai gárda, de erejüket bizonyítja, hogy innen is fel tudtak állni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában