Foci

2018.03.23. 21:30

Három megyei csapat küzd hazai pályán a hétvégén

Abban a reményben szállnak harcba megyénk harmadosztályú csapatai, hogy ezen a hétvégén már tényleg csak a labdarúgásé lesz a főszerep, és az időjárás nem szól közbe.

Káldor András

A Közép csoportban a dobogós helyen álló Dunaújváros PASE nagy valószínűséggel feledtetni szeretné az Iváncsa KSE elleni múlt heti hazai vereséget, ezt Kozármislenyben tehetik meg Dobos Barna tanítványai. Az egyre markánsabb arcát mutató Iváncsa KSE otthon folytathatja menetelését, ők a 13. helyen álló Makó FC csapatát fogadják szombaton 15 órakor. A Nyugat csoportban a Videoton II az egykor szebb napokat látott, és a közel tíz évig NB II-es FC Ajka csapata ellen lép pályára a Sóstói Stadionban vasárnap 11 órakor.

A Puskás Akadémia FC II gárdája tavasszal eddig egy mérkőzést tudott játszani a kedvezőtlen időjárás, és pályaviszonyok miatt. A 18. fordulóban a Pénzügyőr SE csapatát győzték le 4–0-ra, ám közben elmaradt az FC Ajka, és a Gyirmót FC II elleni meccsük. Vasárnap 13 órakor közvetlen riválisuk, a tabellán előttük álló, ötödik III. ker. TVE látogat hozzájuk. A csapattal kapcsolatos hír, hogy a 17. fordulóból másodszor halasztották el a Gyirmót FC Győr II elleni meccsét, a kisalföldi kirándulás új időpontja április 4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában