Menetelnek a fehérvári hokisok

2018.03.22. 21:56

Döntőbe jutott a Volán junior gárdája az osztrák bajnokságban

A Vasas feletti 2–1-es győzelmével a EBYSL fináléjába jutott a fiatal kék-fehér alakulat.

Nagy Péter

Vincze Gergő (kék) próbál túljárni Garbacz kapus eszén

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fehérvár AV19–Market Vasas 2–1 (0–0, 1–0, 1–1)

Székesfehérvár, 425 néző, V.: Babics, Soós (Soltész, Kedves)

FAV19: Szeles – Sándor, Erdély B., Mihály (1), Részegh 1, Nagy Á. (1) – Szabó D., Németh Á., Buzás, Császár, Vincze G. – Imre (1), Halasi, Madácsi, Péter 1, Kiss P. – Vas M., Erdei. Edző: Kiss Dávid.

Vasas: Garbacz – Oroszi, Bálint, Márkus, Czakó (1 ee), Csiki – Tornyai, Kováts, Szlépka, Székely-Maddai, Rózsa – Bukor, Surányi, Szlama 1ee, Varga, Faragó – Farkas B., Ferencz, Mayer, Török. Vezetőedző: Ladányi Balázs.

Vincze Gergő (kék) próbál túljárni Garbacz kapus eszén
Fotós: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Szerdán, az U20-as magyar bajnokság döntőjének első felvonásán az Ifj. Ocskay Gábor JA hosszabbításban 3–2-re (1–0, 1–1, 0–1, 1–0) legyőzte a MAC Budapestet. A meccsen Részegh Tamás gólja döntött. A rendes játékidőben a fehérváriaktól Nagy Ákos és Mihály Ákos, a fővárosiaktól Tóth Gergely, illetve Majoross Barnabás volt eredményes. A juniorok a Vasast legyűrve jutottak az osztrák bázisú liga (EBYSL) fi náléjába egy sok helyzetet és parádés kapusteljesítményt hozó mérkőzésen. A hazaiak játszották a látványosabb hokit, amikor Péter Andor egy keresztpasszból megszerezte a vezetést. Részegh Tamás egy kettő az egy elleni szituációból duplázta meg a hazai előnyt, Szlama Dániel hajszálpontos lövésével szépítettek a vendégek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában