Dunaújvárosi Kohász KA

2017.10.19. 20:26

Fájó fiaskóba szaladtak a Dunaújváros kézis lányai

A női kézilabda NB I 5. fordulójában hazai pályán szenvedett hatgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász KA a Siófok KTC csapatától.

Ferencz Balázs

Szalai Babett (a labdával) öt gólt szerzett, de ez is kevés volt a Siófok ellen

Fotó: Ady Géza

Dunaújvárosi KKA-Siófok KTC 26-32 (12-16)

Dunaújváros, 700 néző.

Vezette: Bacs, Bóna.

DKKA: Oguntoye, Csapó (kapusok) – Takács D., Dombi 1, Szalai 5, Micijevic 6, Szekerczés 4, Bouti, Tomasevic, Kovács A. 4, Kazai, Cifra 1, Nick, Klujber 4, Molnár B. 1. Vezetőedző: György László.

Siófok: Dedu, Szemerey, Pastrovics (kapusok) – Gnabouyou 1. Elghaoui 2, Böhme, Damnjanovic 5, Aoustine 6, Jezic 1, Mazák-Németh 1, Perianu, Such 1, Nze-Minko 9, Janjusevic 5, Ferenczy, Sárosi. Vezetőedző: Lars Rasmussen.

Kiállítások: 10 ill. 4 perc.

Hétméteresek: 5/4 ill. 4/3

Szalai Babett (a labdával) öt gólt szerzett, de ez is kevés volt a Siófok ellen
Fotós: Ady Géza

A Siófok már az első hét percben háromgólos előnybe került, majd az a sokk sem törte meg lendületét, hogy Gabriela Perianu súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. A vendégek a folytatásban is szervezetten védekeztek, ráadásul a román kapus, Denisa Dedu brillírozott a Balaton-partiak kapujában, az első harminc percben mindössze 12 gólt engedélyezett a Dunaújvárosnak. .

A második játékrészben sem tudott újítani támadásban a DKKA, így a Siófok győzelme nem forgott veszélyben. Az újvárosiak a tabella 4. helyén állnak, 7 ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában