Hortobágyi Viktor különdíjas lett

2018.05.23. 22:25

Ezüstös fehérvári röplabdás legények

A Videoton Oktatási Központban rendezték a röplabda Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokságot és a Dr. Kotsis Attiláné Országos Gyermek Bajnokságot.

Káldor András

Forrás: Pixabay

Az Országos Gyermek Bajnokság fehérvári döntőjében hat fiú-, illetve hat lány csapat küzdött. Szombaton a csoportmérkőzésekre, vasárnap a közép-, és elődöntőkre, hétfőn, pedig a helyosztókra került sor. A Felsővárosi Fésűs Röplabda Akadémia fi ú csapata számára nem kezdődött jól a torna, a csoportmeccseken előbb alulmaradtak a Pénzügyőrrel szemben, majd a Kaposvártól kaptak ki. A középdöntőben már szebbik arcukat mutatták Gazsi Péter tanítványai, mivel legyőzték a Sümeget, a legjobb négy között pedig a Kaposvárt múlták felül.

A Kecskeméti Sportiskola elleni döntőben is jól muzsikáltak, mert az első játszmát megnyerték. A második szettben csak 0-8-nál ébredt a Felsőváros és ez meghatározta a játszma kimenetelét. A házigazdák egy pillanatra sem adták fel, de végül a KESI 3:1-re győzött, és nyerte a bajnokságot. A hazaiak egyik legjobbja Hortobágyi Viktor egyéni különdíjjal vigasztalódhatott.

A lányoknál a Vasas (piros) 3-2-re nyert a döntőben
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A fiú OGYB végeredménye: 1. KESI, 2. Fésüs Röplabda Akadémia, 3. RÖAK, 4. Pénzügyőr SE, 5. Szolnoki RA, 6. Sümeg-Dabronc. A fehérvári lányok már azzal is nagy bravúrt hajtottak végre, hogy bejutottak a hatos fináléba. Fésűs Irén tanítványai csoportjukban a Kaposvár és a Pénzügyőr mögött a harmadik helyen léptek a középdöntőbe, ahol simán 3:0-ra legyőzték a Sümeget. Az 5. helyért az UTE együttesével mérkőztek, itt 3:1-re a lila-fehérek győztek, így a fehérváriak a hatodik helyen zárták az OGYB-t. A Dr. Kotsis Attiláné Országos Gyermek Bajnokságot a Vasas nyerte meg.

A leány OGYB végeredménye: 1. Vasas Óbuda, 2. Békéscsabai RSE ,3. Penta Gödöllői RC, 4. Nyíregyháza, 5. UTE/A , 6. Fésüs RA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában