Megye III

2018.09.24. 19:04

Botrányos végjáték a jenői focipályán

A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Simix-Üveg Ásvány csoport 6. fordulójában megrendezett Jenő–Magyaralmás összecsapáson semmi nem utalt arra, hogy a meccs váratlan fordulattal fejeződjön be.

Káldor András

Sokáig a vendégek vezettek 2-0-ra, ám a jenői gárda fordítani tudott, és 3-2-es vezetéssel várhatta a hajrát. Varga György játékvezető a rendes játékidő leteltével öt perc hosszabbítást rendelt el, ám a mérkőzésnek egy perccel hamarabb vége lett, félbeszakadt. A 94. minutumban ugyanis a hazaiak 80. percben csereként beállt játékosa, L. J. lefejelte a bírót, miután felmutatta neki a piros, kiállítást jelző lapot.

Varga Györgyöt orr- és arc­csonttöréssel a székesfehérvári Szent György Kórházba szállították a mentők, és természetesen rendőri intézkedés is történt, mivel ez súlyos testi sértésnek minősül. Meg kell jegyezni, hogy a találkozó hangulata nem indokolta, hogy botrányba fulladjon a küzdelem. AZ MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága az ügyet ma tárgyalja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában