CSÁKVÁR

2018.04.24. 19:54

Bátran küzdeni a Kisvárda ellen is

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II 25. fordulójából elmaradt összecsapást pótolja az Aqvital FC Csákvár, a sárga-kékek a tabellán feljutó helyen álló Kisvárda Master Good együttesét fogadják szerdán, 17 órakor.

Káldor András

Az őszi meccset a fehérben játszó Kisvárda nyerte 3–0-ra Fotó: szon

Vasárnap a csákvári alakulat magabiztos győzelmet ért el közvetlen riválisa, a Szolnoki MÁV FC otthonában, így a 10. helyre lépett előre. Tavaszi diadalútjukat folytathatják Szíjjártó István tanítványai, amennyiben a szezon egyik legnehezebb mérkőzésén is bezsebelik a három pontot. Előre bocsátjuk, nem lesz könnyű dolguk, mivel az egykori debreceni sikeredző, Kondás Elemér által irányított gárda idegenbeli meccseiken sem áll be védekezni, hanem közel annyi gólt lőtt, mint hazai környezetben. Mindenesetre tizenöt meccsből nyolcat megnyertek, öt döntetlent játszottak, és csupán kétszer kaptak ki, amikor elhagyták Kisvárdát.

Az őszi meccset a fehérben játszó Kisvárda nyerte 3–0-ra Fotó: szon

Több olyan labdarúgó is a keretük tagja, akik komoly tapasztalattal bírnak. Így a szerb Brana Ilics, aki hazája válogatottjában is bemutatkozott, a Győri ETO-val 2012/13-ban bajnoki aranyat szerző, cseh válogatott Marek Strestik, a sokszoros horvát korosztályos válogatott, Matija Misic, az U20-as világbajnoki bronzérmes, a korábban a Videotonban is futballozó Gosztonyi András, valamint a rendkívül gólerős, és a góllövőlista élmezőnyében tanyázó Horváth Zoltán. A két csapat augusztus végén lejátszott találkozójából hiba lenne kiindulni, egyrészt akkor még Szanyó Károly gardírozta a csákváriakat, másrészt pedig azóta több változás is történt a keretükben. Más kérdés, hogy azon a 3–0-al zárult meccsen is csak a második félidőben kerekedett felül a szabolcsi együttes Lukács Raymond kettő, és Sergiu Oltean találatainak köszönhetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában