Torna után edzőmeccs

2018.09.18. 21:37

Az Albások idén egyszer már megverték Kaposvárt

A Morgen Ferdinánd Emléktornán 91-69-re verte a Kaposvári KK alakulatát az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata. A bajnoki rajtra készülő együttesek szerdán 18 órakor ismét összecsapnak, most a Gáz utcában.

Ferencz Balázs

A nyáron igazolt korábbi utánpótlás-válogatott center, Peringer Balázs szerint megdolgozott az Alba Fehérvár a tornagyőzelemért Pakson. A fiatal kosaras a Kaposvár ellen 7, az ASE elleni döntőben 3 pontot szórt.

– Mindkét paksi meccs remekül szolgálta a felkészülésünket – vélekedett Peringer. – A saját teljesítményem kapcsán elmondhatom, bár néhány hibát vétettem, úgy gondolom, hasznosan szálltam be a Kaposvár elleni meccsbe, nagyon élveztem a játékot. A torna arra feltétlenül jó volt, hogy elhiggyük, képesek vagyunk nehéz helyzetből felállni és megfordítani az összecsapást. A felkészülésből szűk két hét van hátra az első, hazai bajnoki mérkőzésig, úgy érzem, jó úton járunk. Edzésről edzésre fejlődünk a srácokkal, az edzőmeccseken egyre jobban látszik az összeszokottság. Hiányosságok természetesen még vannak, azon dolgozunk, hogy ezeket eltüntessük – mondta a KKK elleni derbi előtt Peringer Balázs.

Vezető képünk archív felvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában