Rengeteg lövés, gól alig

2017.10.23. 20:26

Ismét kikapott a Fehérvár AV19

Az EBEL 14. fordulójában a znojmói bravúr után itthon megint hadilábon állt a helyzetkihasználással a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.

FB

Hofer (középen) kétszer is bevette Carruth ketrecét Fotó: Fehér G.

Fehérvár AV19-Liwest BW Linz 1-4 (0-2, 0-1, 1-1)Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, 3181 néző. V.: Kubus, Piragic (Soós, Vyleta)Fehérvár: Carruth – Uotila, Jyrkkiö, Erdely, Latendresse, Gilbert – Harty, Vidmar, Luttinen, Hari, Lovecchio – Stipsicz, Szabo, Szabo, Music, Sarpatki – Manavian 1(ee), Reisz, VinczeLinz: Ouzas – Lukas, Dorion, Lebler 1(ee), Locke, Hofer 2(egyik ee) – Kirchschläger, D’Aversa, Broda, Schofield 1(eh), DaSilva – Fechtig, Piche, Spannring, Gaffal, Moderer – Kragl, Freunschlag, Ober, Lukas, Franz- A kapu előtti hatékonyság döntött, a statisztikák szerint 44 lövésünk volt, a Linznek ezzel szemben 19. Emellett volt nyolc emberelőnyünk, s csak egyet használtunk ki, egyből pedig gólt kaptunk. Úgy gondolom, hogy a speciális egységek jelentették a különbséget a legutóbbi 3-4 mérkőzésen. Nem tudok többet kérni a játékosaimtól, kiadtak magukból mindent. Viszont meg kell találnunk a módját, hogy gólokat szerezzünk, ha el akarunk mozdulni az utolsó helyről - vélekedett a találkozó után Benoit Laporte, a fehérváriak vezetőedzője.

Hofer (középen) kétszer is bevette Carruth ketrecét Fotó: Fehér G.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában