Verseny

2017.09.26. 21:59

Siklóson szerepeltek a fehérvári ARSC ifjú karatékái

A déli városban, a Damashi Kupa Kyokushin karate versenyen kezdték az őszi idényt az Alba Regia SC fiatal sportolói. Dvéri Maja aranyérmet nyert a női formagyakorlatban.

Horog László

dvéri

A déli határszélen bonyolított nemzetközi viadalon több mint 250 versenyző vett részt gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt kategóriában. A magyarokon kívül horvát és szlovák sportolók is megmutathatták képességeiket küzdelemben és formagyakorlatban. Az ARSC karatékái négy érmet gyűjtöttek az erőpróbán, a székesfehérvári fiatalok az alábbi helyezéseket érték el Siklóson.

Dvéri Maja ifjúsági női formagyakorlat (kata) 1. hely.

Dvéri Maja ifjúsági női 55 kg-os súlycsoportban 2. hely.

Fehérvári Ádám ifjúsági férfi formagyakorlat 3. hely.

Fehérvári Ádám ifjúsági férfi 70 kg-os súlycsoportban 4. hely. Kollár Bálint gyermek II. férfi 48 kg-os súlycsoportban 2. helyezett.

Dvéri Maja sikere
Fotós: szerző

Dvéri Maja küzdelem és formagyakorlat kategóriában, Fehérvári Ádám pedig formagyakorlat kategóriában elért eredményével nagy lépést tett, hogy a novemberben, Lengyelországban megrendezendő, U16-os Európa-bajnokságon szóhoz jusson. Edzőjük, Kovács Ferenc szerint jó eséllyel pályáznak a a kontinensviadalon való részvételre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában