Három pontért utaznak

2017.11.24. 19:52

Két hónapja nyeretlen csapathoz látogat a Fejér megyei alakulat

Az őszi idény utolsó bajnoki mérkőzését a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen vívják a csákváriak az NB II-ben.

Nagy Péter

A sárga mezes Aqvital FC Csákvárnak több lehetősége is volt a Szolnok ellen, ezek közül végül kettőt ki tudtak használni, és megszerezték az idény első győzelmét

Fotó: Koppán Viktor

A Kazincbarcika felett aratott 2-1-es győzelmének köszönhetően kedvező előjelekkel várhatják a gyulai túrát az Aqvital FC Csákvár labdarúgói. A tabellán négy pont választja el egymástól a két együttest, csákvári siker esetén ez a különbség minimálisra csökkenne. A szegediek jelenlegi formájukat tekintve nincsenek rózsás helyzetben, legutóbb – több, mint két hónapja -, a Dorog ellen sikerült nyerniük. Azóta hat vereség és négy döntetlen a mérlegük. Supka Attila támadói eddig nem igazán kényeztették el a hazai szimpatizánsokat gólokkal, mindössze 12-szer voltak eredményesek a 18 forduló alatt. A Fejér megyeieknél a négy találattal rendelkező Nagy Zsolt eltiltását tölti, míg Dulló Martin visszatérésére a tavaszig kell várni. Máté János a csapattal készül, a jövő héten már bevethető lesz a támadó is.

- Nyilván a szegediek is olyan helyzetben vannak, amire nem számítottak, nekünk viszont csak magunkkal kell törődnünk. Elkezdődött egy folyamat, amit nem szeretnénk megtörni, a győzelem reményében lépünk pályára vasárnap – mondta Szíjjártó István, a Csákvár mestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában