Jégkorong

2018.05.24. 21:58

Alakul a Fehérvári Titánok kerete

Már hetek óta együtt dolgoznak a Fehérvári Titánok Erste ligás jégkorongcsapatának játékosai az új vezetőedzővel, Kiss Dáviddal. A Titánok most öt játékossal kötöttek újabb szerződést.

Ferencz Balázs

Kiss Dávid, az edző

Fotó: Feol-archív

Az Erste Ligában érdekelt együttesben folytatja Imre Patrik, Mazzag Dániel, Reiter Attila, Balogh Bence és Kiss Patrik. Mellettük élő szerződéssel rendelkezik Láday Tamás, Hamvai Szilárd és Vizi Dániel. Az új vezetőedző, Kiss Dávid a maradó játékosok mellé elsősorban az EBYSL-ben bajnoki címet szerzett U20-as együttes gerincét szeretné beépíteni a Fehérvári Titánokba.

Kiss Dávid, az edző

– A felnőtt pályafutásukat most kezdő fiatalok egyértelműen domináltak mind az U20-as, mind az U18-as bajnokságban, de az Erste Liga teljesen más kategória, nem egyik napról a másikra fogják megugrani a két bajnokság közötti szintet – mondta a tréner. Akik maradtak: Gyenes Dávid, Vizi Dániel, Szita Donát, Mazzag Dániel, Balogh Bence, Kiss Patrik, Szabó Bence, Imre Patrik, Reiter Attila. Érkezett: Kiss Roland (hátvéd, UTE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában