Kézilabda

2017.10.20. 18:07

Akár előzhet a Gárdony-Pázmánd

A női kézilabda NB I/B 6. fordulójában kiemelten fontos mérkőzést vív a tabella 9. helyén álló Gárdony-Pázmánd NKK együttese Mohácson.

Ferencz Balázs

Legutóbb, hazai pályán súlyos vereséget szenvedett a Gárdony-Pázmánd NKK női kézilabda csapata a NEKA együttesétől. A Balaton-parti együttes sebességét nem tudták felvenni a többi riválishoz képest keveset edző gárdonyiak. Most egy jóval lassabb kézilabdát játszó együttes, a Mohács vendégeként javíthatnak Pánczél Barabás lányai.

- Megpróbáljuk feledtetni a NEKA elleni fiaskót. Járomcsonttörése után Szabó Anikó visszatért, bevethető lesz. Azonban Koncsik Fanninak aláfordult a bokája, de kérdéses, hogy pályára tud-e lépni. Bízunk abban, hogy sikerül jó eredményt elérni – fogalmazott a tópartiak vezetőedzője, Pánczél Barabás, aki nem hazudtolta meg önmagát, a kérdésre, mely azt firtatta, mivel lehet megfogni a tabellán 8. Mohácsot, csak annyit mondott: „Nem engedjük be őket a csarnokba”.

- A Mohács lassabb, megfontoltabb játékot játszik, jó védekezéssel meg tudjuk fogni őket. Az biztos, hogy a korábban nálunk védő Kiss Orsolya nagyon motiváltan lép majd pályára ellenünk – vélekedett a tréner. Győzelme esetén előzhet a Gárdony.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában