Fontos pontokért mennek

2018.04.21. 10:00

A Puskás Akadémia FC folytathatja menetelését

Az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 27. fordulójában a Puskás Akadémia FC csapata a DVTK vendége lesz ma délután 17 órától, Mezőköveseden.

Káldor András

Henty (kék) sok borsot tört Brkovic orra alá a kupában

Fotó: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

Szerdán a felcsúti alakulat történelmi tettet hajtott végre a Magyar Kupa elődöntőjében 4–0-ás győzelmet aratott a DVSC felett, és ezzel lényegében már fél lábbal ott van a sorozat fináléjában. Sok idő nem volt az örömködésre, mivel újabb komoly feladat előtt állnak Pintér Attila tanítványai a bajnokságban. Ahhoz a Diósgyőrhöz utaznak, amely mély gödörbe került, öt mérkőzés óta nem nyert, és ezzel a tabella hátsó felében tanyázik. Emellett éppen a PAFC búcsúztatta őket a kupából az előző fordulóban 3–1-es összesítéssel. Nem csoda, hogy a klubvezetés is szankcióval élt – a szolgálati gépkocsihasználat megvonásával büntette a csapatot. Többen „kénytelenek” igénybe venni a tömegközlekedési eszközöket, vagy kerékpárra pattanni… Mindenesetre a gárda trénere, a mindig markáns véleményt formáló Bódog Tamás mérkőzés előtti nyilatkozata nem véletlenül tűnik „harapósnak”.

– Teljesen mindegy, hogy mit mondok, a reakció úgyis az lenne, hogy ne beszéljen, hanem cselekedjen!

Henty (kék) sok borsot tört Brkovic orra alá a kupában
Fotós: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

Kollégája Pintér Attila higgadtabb volt, főként, hogy titkon bízhat a jó eredményben, csapata az idén két meccsen négy pontot szerzett már riválisától. Debrecenben 2–2-t játszottak, míg Felcsúton 1–0-ra nyertek a horvát légiós, Josip Knezevic góljával.

– A Diósgyőr egész héten erre a mérkőzésre tudott készülni, mi csak csütörtöktől tudjuk ezt tenni. Megpróbálunk minél jobban felkészülni ellenfelünkből, eddigi meccseinkből ugyanakkor nem szeretnék kiindulni, ugyanis minden mérkőzés más és más. A legfontosabb célunk, hogy minél jobban tudjuk regenerálni játékosainkat annak érdekében, hogy a lehető legjobb állapotban léphessünk pályára, amely mind a két csapat számára rendkívül fontos összecsapás lesz – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában