Aqvital FC Csákvár

2017.10.20. 17:52

A nagy visszatérők

Ismerős arcokkal találkozhat a csákvári publikum a vasárnap 17 órától sorra kerülő Aqvital FC Csákvár-Budaörsi SC Merkantil Bank Liga NB II-es mérkőzésen.

Nagy Péter

Tar Zsolt (kékben)

Fotó: Koppán Viktor Dávid

Bognár György a vendég Budaörs szakvezetőjeként tér vissza egykori szeretett klubjához, jelenlegi csapatában számos excsákvári játékossal. A két együttes legutóbb tavasszal találkozott egymással, amikor is a csákváriak 4-1-es győzelmet könyvelhettek el. A vértesi együttes az elmúlt két fordulóban hat pontot gyűjtött, ami bizakodásra adhat okot Szíjjártó István vezetőedzőnek.

Tar Zsolt (kékben)
Fotós: Koppán Viktor Dávid

- A két győztes meccs felrázta a társaságot – mondta a Csákvár szakvezetője. – Egy roppant nehéz mérkőzésnek nézünk elébe a Budaörs ellen, de ha az utóbbi találkozókon mutatott fegyelmezett, motivált játékot hozzuk, akkor azt hiszem, nem lehet baj. Azt a lelki pluszt, amit az utóbbi hetek sikerei adtak szeretnénk az előnyünkre fordítani és ezáltal egy felszabadult, pozitív játékkal előrukkolni – vélekedett a mérkőzéssel kapcsolatban a tréner. Egy esetleges győzelemmel nagy lépést tehetnek a csákváriak a felzárkózás felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában