Hangolás a szezonra

2018.09.25. 21:04

A MÁV Előre röpisei egy hét múlva rajtolnak

A férfi NB I-es röplabdaszezonra készülő MÁV Előre SC felkészülési tornát rendez szombaton a Jáky József Szakközépiskola termében.

Káldor András

Forrás: Pixabay

A férfi-röplabdabajnokság leg­ma­gasabb osztályába tavaly feljutó és a nyolcadik helyen záró MÁV Előre SC a jövő hét végén kezdi meg bajnoki szereplését a 2018/19-es idényben. Németh Ödön vezetőedző csapatának igazi főpróbát jelenthet a hazai rendezésű XVIII. Horváth Károly Emléktorna. 2001-ben rendezte az első őszi felkészülési röplabdakupát a klub elődje Alba Line Kupa néven. A cég tulajdonosa, Horváth Károly volt az, aki segített újjáéleszteni Székesfehérváron a röplabdát, újra beindítani az utánpótlásképzést, támogatásával lett akkor a városnak ismét NB I-es röplabdacsapata.

Az eseményen a MÁV Előre mellett a Szolnoki RKSI és a Sümeg RSE vesz részt. A mérkőzéseket a Jáky József Szakközépiskola tornacsarnokában rendezik, a torna lebonyolítása körmérkőzéses, tehát mindegyik csapat két meccset játszik. Szombaton reggel 9.30-kor a MÁV Előre–Sümeg RSE találkozóval kezdődik a program, és a torna utolsó mér­kőzését is a vendéglátók játs­szák a Szolnok ellen, 14.30-kor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában