Elődöntőben a teniszezők

2018.07.19. 09:14

A bregyósokra az MTK csapata vár a legjobb négy között

A Budaörs legyőzésével eldőlt, hogy a Siófok Spartacus SE-Bregyó TE együttese ma a fináléba jutásért játszhat a férfi Szuperligában.

Nagy Péter

Dulganov Richárdék szettet sem engedtek a Budaörsnek

Fotó: Zádor

Siófok SSE-Bregyó TE–Budaörsi SC 6–1

A Győr elleni vasárnapi veresége után mindenképp nyernie kellett a tavalyi bronz­érmes koronázóvárosi alakulatnak a továbbjutáshoz. A Metro RSE visszalépése miatt hétcsapatossá fogyatkozó élvonalbeli bajnokságban két csoportban zajlottak a küzdelmek, az pedig már korábban bizonyossá vált, hogy a hibátlan Rába-partiak mögött legjobb esetben is csak másodikként végezhetnek a bregyósok az A jelű hármasban.

A korábbi és jelenlegi Davis-kupa játékosokkal, Kellner Ádámmal, Borsos Gáborral és Kiss Sebővel, valamint a korosztályos válogatottat erősítő Sallay Péterrel felálló fehérváriak esélyt sem adtak a budaörsieknek. A párosok küzdelmeiben a Borsos, Sallay kettős a Varga Tóth, Hornung duót 6:2, 6:4-re, a Kellner, Kiss fémjelezte brigád a Kulhanek, Szeri alkotta csapatot pedig 6:1, 6:4-re verte.

Az egyéni összecsapások során sem sok babér termett a vendégeknek, Borsos Gábor Tili Balázst, Dulganov Richárd Varga Tóth Olivért, míg Kiss Sebő Hornung Iván Noelt verte két játszmában. Kellner Ádám ugyan nyerő állásnál feladta a Szeri Ádám elleni csatát, de így is könnyedén, 6–1-re győztek a hazaiak.

Dulganov Richárdék szettet sem engedtek a Budaörsnek
Fotó: Zádor

A Balaton-partiak és a fehérváriak közös együttese csütörtökön 11 órakor a fővárosban található Nemzeti Edzésközpont salakpályáján a Fucsovics Már­tont a soraiban tudó MTK ellen próbálja meg kivívni a döntőbe kerülést. A pestiek sztárja azonban az umagi ATP tornán érdekelt, ezért ő biztosan nem lesz ott. A kék-fehérek így is bővelkednek „nagy­ágyúkban”, elég csak Piros Zsomborra, vagy Gombos Norbertre gondolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában