Érkezők, távozók

2023.06.01. 19:00

Elkezdődött a mozgolódás Csákváron is

Az Aqvital FC Csákvár az elmúlt napokban több, a kerettel kapcsolatos hírről számolt be. Elkezdődött a nyári munka a klub háza táján.

Beke Zsombor

Nagy Zoárd (középen) Csákváron folytatja

Forrás: Aqvital FC Csákvár

Bár az osztályozós párharcok közepén járnak bizonyos csapatok, a csákváriak szerencsére az utolsó fordulókban kiharcolták, hogy már a nyári tervezgetések legyenek az előtérben, ne a tétmérkőzések.   Eldőlt, hogy biztosan távozik a sárga-kékektől Beliczky Gergő, a télen érkező játékos sérülések miatt mindössze hat találkozón tudta segíteni Tóth Balázs együttesét. Nagy Zoárd azonban a Csákvárnál folytatja, a 23 éves labdarúgó a Vasas Kubala Akadémián nevelkedett, az elmúlt két idényt Mosonmagyaróváron töltötte. Ebben az időszakban házi gólkirály volt a támadó. A Fejér megyei klub honlapja beszámolt továbbá arról is, hogy megszületett egy egyezség egy komoly élvonalbeli múlttal rendelkező labdarúgóval, de mivel még ér a szerződése néhány napig előző csapatával, így nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában