NB III

2023.06.02. 13:30

A rutin a Gárdony mellett szól

Az MLSZ-ben elkészítették az NB III-ba jutás indulási jogáért történő osztályozó párharcok párosításait. Fejér Vármegye I. osztályú bajnoka, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő gárdája a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. csapatával találkozik, az első mérkőzésre vasárnap 17:30-tól kerül sor a Szent Gellért Fórumban, míg a visszavágót június 11-én, 17 órakor rendezik Agárdon.

Káldor András

A gárdonyi házi gólkirály Gere Zoltán (fehér) találataira Szegeden is nagy szükség lesz

Fotó: Kricskovics Antal

A Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapata két idényen át edződött az NB III-ban, ahonnan tavaly búcsúzott. A Fejér Vármegyei I. osztályú pontvadászatba visszatérve nem sokat teketóriáztak, kimagaslottak a mezőnyből, és 28 mérkőzésen 26 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhettek el, így 79 ponttal végeztek a táblázat élén, 15 ponttal megelőzve az ezüstérmes MÁV Előre FC Főnix csapatát.  

Vasárnapi ellenfelük az NB II-ben 4. helyezett Szeged-Csanád Grosics Akadémia tartalékcsapata, amely a Csongrád-Csanád Vármegyei I. osztályban a Gárdonyhoz hasonlóan toronymagasan az élén zárt az alapszakaszban, 22 mérkőzésből 20-at megnyert, és két döntetlent játszott, 103 gólt ért el, és mindössze kilencet kapott, 13 ponttal ért el többet, mint az őket követő SZVSE G-Falc Kft. együttese. Majd a pontvadászat felsőházi rájátszásában tovább növelték előnyüket riválisukkal szemben, és végül 133 találatnál állt meg.  
A kék-feketéknél játszik a kétszeres gambiai válogatott Jammeh Haruna, akinek jelentős NB I-es múltja van, valamint az ugyancsak rutinos, 35 esztendős Vári Barnabás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában