Röplabda

2023.06.07. 13:00

A dobogón végeztek

A röplabda női U12-es korosztály II. osztályának nyugati döntőjében a MÁV Előre Akadémia csapata bronzérmes lett.

Káldor András

Duduka Ingrid tanítványai előbb a csoportmérkőzéseken két vereséggel rajtoltak, a Dág KSE és a házigazda Tatabányai RSE Kék csapatától egyaránt 2:0-ra kaptak ki. A folytatásban a keresztjáték következett, itt a Tatabányai RSE Zöld együttesét már 2:0-ra legyőzték a fehérváriak. Az elődöntőben ismét a Tatabányai RSE Kék együttesével kerültek szembe, és újfent 2:0-as vereséggel zárták az összecsapást.
A sorozat 3. helyéért a Nagybajomi DRC-vel találkoztak, melyet legyőztek, így bezsebelhették a bronzérmet.

Nagybajomi DRC – MÁV Előre Akadémia 1-2 (-23, 17, -16)
Vezette: Benkő József
Nagybajomi DRC: Kis, Császár, Bunovácz, Koczor, Vass. Vezetőedző: Répási Hajnalka
MÁV Előre Akadémia: Horváth Nóra, Almási Mia, Simon Petra, Radics Luca, Pribusz Réka, Nyevrikel Anna, Doktor Anna, Fodor-Papp Réka. Vezetőedző: Duduka Ingrid.
 

- A bronzmeccs tele volt kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel. Az első szettben magabiztos játékkal meneteltünk, de a végén a szerencse is hozzájárult, hogy mi jöjjünk ki győztesen. A második szettben megremegett a lányok keze, amit a nagybajomi csapat pontos játékkal ki is használt. A lányok a harmadik szettben ismét azt a játékot mutatták, amit a keresztjáték során és így sikerült felülkerekedni ellenfelünkön. Nagyon büszke vagyok a lányokra! Elképesztő teljesítményt nyújtottak, hiszen soha nem játszottak ennyi mérkőzést egy nap alatt. Kiérdemelték a lányok ezt a 3. helyet! – értékelte a látottakat Duduka Ingrid vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában