Június 19-én kezdi a felkészülést a Vidi

2023.05.31. 17:08

Három hét pihenő után kezdik a munkát

Az OTP Bank Ligában elért 10. helyezést követően pihen a csapat, majd június 19-én kezdi meg a felkészülést, remélhetőleg egy sikeresebb idényre.

Ferencz Balázs

Forrás: Az igazi edzésmunka június 21-én kezdődik a Sóstón

Fotó: molfehervarfc.hu

Három héten át tartó pihenő alatt próbál regenerálódni a MOL Fehérvár FC együttese. Ez az idő elegendő lehet a szusszanásra, de legfőképp az elemzésre és elmélyülésre. Mert van hova fejlődnie a jelenlegi gárdának. 

A bajnokság 10. helyén zárt Vidi játékosai június 19-én (hétfőn) kezdik a felkészülést - hogy milyen edző irányításával, s milyen összetételben, még erősen kérdéses.

Az biztos, hogy az első két nap ugyanúgy telik majd, mint az eddigi felkészülések előtt bármikor, orvosi vizsgálatok, egészségügyi szűrések és fizikai felmérések szerepelnek a programban, az első csapatedzésre június 21-én (szerdán) kerül majd sor.

Az OTP Bank Liga 2023/2024-es szezonja július utolsó hétvégéjén kezdődik, így a felkészülés közel hat héten keresztül zajlik majd. 

A felkészülési programot és az edzőmérkőzéseket egyelőre szervezik a klubnál, miközben minden bizonnyal zajlanak az egyeztetések a keret kialakítását illetően is.

A MOL Fehérvár FC május 30-án jelentette be, hogy Nego Loic, Alef, Jevhen Makarenko és Claudiu Bumba is távoznak az együttestől. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában