Tragikus a Vidi teljesítménye

2023.05.08. 10:48

A város polgármestere is "beleállt" a MOL Fehérvár FC-be

A szintén a kiesés elől menekülő Mezőkövesd Zsóry Fc ellen sem tudta megszerezni a pontokat a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata az OTP Bank Liga 30. fordulójában. A Vidi jelen pillanatban kieső, komoly veszélyben van, amit nem hagyott szó nélkül Székesfehérvár polgármestere sem.

Ferencz Balázs

Padlón a Vidi. Lesz-e talpra állás?

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Dömötör Csaba

Cser-Palkovics András él-hal a fociért. A Vidi lelkes szurkolója kisgyerekkora óta, érthető, hogy nem mehetett el a MOL Fehérvár FC gyalázatos teljesítménye mellett. Az 1-1-es döntetlennel zárult, Mezőkövesd elleni találkozót követően posztolt a klub facebook-oldalára kitett cikk alá, amiben nem rejtette véka alá lesújtó véleményét:

"Tragikus🖤 A mai meccset is látva állapítsuk meg, hogy minden idők valószínűleg legtöbb pénzéből, minden idők egyik leggyengébb csapata a mostani sajnos. Tankönyvet lehet majd írni arról, hogyan lehet 4-5 év alatt, egy Chelsea ellen jól játszó csapatot a kiesés közvetlen széléig zülleszteni. Kodro "büntetőjében" pedig minden benne volt erről a folyamatról. Az alapvető okok persze elég egyszerűek. A megfejtés: gazdátlanság, hozzá nem értés, valamint az elkötelezettség teljes hiánya." - írta Cser-Palkovics András hozzászólásában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában