Pozitív a Vidi utánpótlásának hétvégi bajnoki mérlege

2023.05.02. 11:31

19-et vertek az U19-es lányok

Több korosztály bajnoki küzdelmei szüneteltek a múlt hétvégén, azonban azon fehérvári csapatok, melyek pályára léptek a pontvadászatban, nyerték meccseik többségét.

Ferencz Balázs

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár FC U17-es együttese két mérkőzést is játszott a múlt héten, egyiken alulmaradt, másikat nyerte az Arany Dávid edző vezette csapat. 

U17 "A" csoport, 12. forduló
MOL Fehérvár FC - Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)
U17 "A" csoport, 13. forduló
ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC 1-2 (1-2)
Németh Péter Gyula a 15. percben szerzett vezető gólját követően a 33. minutumban Csala Márkó Tamás duplázta meg a fehérváriak előnyét. Erre az ETO büntetőből válaszolt. A Vidi U17-es csapata a tabella második helyén áll.

U16 "B" csoport, 10. forduló
Újpest FC - MOL Fehérvár FC 0-0 (0-0)

U19 Leány regionális Dél-Nyugati csoport, 18. forduló
HR-Rent Kozármisleny - MOL Fehérvár FC 0-19 (0-9)
Kiütéses győzelmet arattak a Vidi utánpótlás legidősebb lányai. Bakó Alexandra Klára hét, Toldi Dorina négy, Balla Evelin három, Tóth Alexandra kettő, Mihályi Dorka, Bedő Szabina és Tóth Luca Piroska egy-egy gólt szereztek Baranyában.

U16 Leány regionális NP Nyugati csoport, 15. forduló
Pápai ELC - MOL Fehérvár FC 2-3 (1-0)
A pápaiak kétszer is vezetést szereztek,  de Mindszenti Elektra rendre egyenlített, majd a mérkőzés vége előtt Csanádi Kata Róza fordított.

U14 Leány regionális HNP Észak-Nyugati csoport, 18. forduló
MOL Fehérvár FC - Kelen SC 3-1 (2-0)
Simon Fanni góljával már a 4. percben vezetett a Vidi, majd Hufnágel Réka kétszer is betalált, így magabiztos diadalt arattak az U14-es lányok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában