Véget ért a sakkbajnokság

2023.04.24. 20:00

Karöltve a bajnokságban Fejér csapatai

A Fehérvár SE győzelemmel, a Királysakk vereséggel zárta az NB II-es sakk csapatbajnokság 2022-2023-as idényét.

Ferencz Balázs

A fehérvári sakkozók győzelemmel zártak

Forrás: Fehérvár SE

A kilencedik fordulóval véget értek a Nemzeti Csapatbajnokság 2022-2023-as küzdelmei. Az NB II. Asztalos csoportban a vármegye mindkét csapata hazai asztalok mellett fogadta ellenfelét. 

Székesfehérvárra a Marcali csapata látogatott, és szoros csatában végül az esélyesebb hazai együttes győzött. 

Fehérvár SE – Marcali VSZSE 6,5 – 5,5
Győzött: Albrecht Gábor, Nádi Ferenc, dr. Grüll Dénes, Barna Tamás. Döntetlent ért el: Kiss Viktor, Csire Bence, Fellegi Zoltán, Somos Máté, Csek Máté Barnabás. 
A Fehérvár SE a tabella ötödik helyén végzett 56,5 ponttal. Egy döntetlen és két vereség mellett hat győzelmet aratott a csapat a szezonban.

A Rácalmás-Királysakk SE csapata a Nagyatád alakulatát fogadta, és a papírformát igazolva, minimális vereséget szenvedett.

Rácalmás-Királysakk SE – SE Nagyatád 5,5 – 6,5
Győzött: Reményi Szilárd, Zelenák Donát, Dalocsa Vince. Döntetlent ért el: Katona Ferenc, Szabó Levente, Csernyiczky László, Ifj. Szabó Levente, Molnár Kiara. 
A Rácalmás csapata 50 pontot szerezve lett hatodik. Két győzelem, egy döntetlen, hat vereség a Királysakk SE idei mérlege.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában