Eltörött a féltengely

2023.04.01. 20:10

Dráma a negyedik gyorsaságin

A szokás szerint a Citroen WRC-vel domináló Bútor Róbert nyerte a negyedik gyorsaságit is a Székesfehérvár Rallyen. A Turán Frigyes-Farnadi Ágnes visszaesett a hetedik helyre.

Németh Krisztián

Forrás: larocosport.hu

A fehérvári szuperspeciál előtt a versenyprogramot záró negyedik gyorsasági nagy nyertese a László Martin-Berendi Dávid kettős (Soka Fabia Evo2), második helyükkel összetettben felzárkóztak a harmadik helyre. A nagy vesztes Turén Frici, miután a Volkswagenben eltörött a féltengely csak kétkerékhajtással tudott haladni, lecsúszott a hetedik pozícióba. Összetettben Vincze Ferenc őrzi második helyét, míg Velenczei Ádám a negyedik, Ranga Péter az ötödik.

A Peugeot Kupa újonca ifjabb Viszló Csaba a harmadik helyről várja a vasárnapi folytatást. Hátránya összetettben az éllovas Bertalan-Paius kettős mögött 10,5 másodperc, a második helyen álló Berta-Császár kettős mögött kevesebb, mint öt másodperc. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában