Sorozatban már a harmadik

2023.04.16. 18:51

A váciakat is legyőzték a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdásai

Megérdemelt 34-31-es győzelmet aratott a DKKA a Vác ellen, sorozatban harmadik mérkőzését is megnyerve.

Németh Krisztián

Poczetnyik Laura tíz gólt szerzett

Fotó: Laczkó Izabella

Dunaújvárosi KKA – Praktiker-Vác 
34-31 (16-16) 
K&H Liga., 21. forduló. Dunaújváros, 300 néző. V: Felhő, Öcsi. 
DKKA: Bartulovic – Arany 3, Krupják-Molnár, Szalai B. 4, Nick 1, Poczetnyik 10, Kazai 2. Csere: Oguntoye (kapus), Weisheitel 2, Horváth Petra 3, Farkas J. 9 (5), Fodor N., Lakatos P. Edző: Rapatyi Tamás 
Vác: Csizmadia F. – Diószegi 2, Ballai B. 4, Kuczora 11 (5), Helembai 7, Marincsák 5, Schatzl Natalie. Csere: Bukovszky, Pásztor B. (kapusok), Ferenczy F., Kovalcsik J. 1, Ballai A. 1, Kurucz. Edző: Herbert Gábor. 
Kiállítások: 12, ill. 12 perc. 
Hétméteresek: 5/5, ill. 8/5 
Hatalmas küzdelem jellemezte a találkozót, a Vác többször is ellépett néhány góllal, de a Kohász csapat- és egyéni szinten is remek teljesítményt nyújtva mindig visszajött a meccsbe. A házigazdát az sem zavarta meg, hogy a végjátékban beázott a csarnok az időközben kerekedő felhőszakadás miatt, és percekig takarítani kellett a pályát. Csak az utolsó percben dőlt el a találkozó, a DKKA rendkívül fontos két pontot szerzett, amivel megerősítette nyolcadik helyét a bajnoki tabellán. 
– Ismét egységes csapatjátékot nyújtottunk, játékosaim igyekeztek egymás hibáit javítani, ez segített hozzá bennünket a győzelemhez. A Vác többet hibázott, amit ki tudtunk használni. Nagy utat tettünk meg a bajnokság kezdete óta, úgy érzem, most jó irányba tartunk, a hátralévő mérkőzéseken ezt szeretnénk folytatni – mondta Rapatyi Tamás, a Kohász vezetőedzője. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában