Megye II beharangozó

2023.03.23. 11:07

Sok minden eldőlhet Délen

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában mindkét csoportban több kiemelkedő jelentőséggel bíró találkozót rendeznek. Északon a Bakonycsernye a dobogóért vívott harcban a velük azonos ponttal álló Pátkát fogadja, míg Délen a bajnoki cím lehet a tétje a Nagykarácsony és a Mezőfalva összecsapásának.

Káldor András

Hatpontos mérkőzés vár a Mezőfalvára (piros) Nagykarácsonyban

Fotó: Horváth László

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

A Sárszentmihály-Masterplast mindhárom tavaszi mérkőzését elveszítette, méghozzá nagy gólkülönbséggel, most a tabellán utolsó előtti Mány II.-Csabdi ellen köszörülheti ki a csorbát. A Vál csapata hárompontos előnnyel zárta az őszi idényt, ám az utóbbi mérkőzéseken mintha megtorpant volna, egy győzelem mellett két döntetlen a mérlege, de a Pákozd ellen esélye lehet arra, hogy gólkülönbséget javítson.

2023. március 25., szombat 15:00
Sárszentmihály-Masterplast (8.) - Mány II.-Csabdi (13.), Bakonycsernye (3.)- Pátka (4.)

2023. március 26., vasárnap, 16:00
Vál (2.) – Pákozd (12.), Szár (6.) – Herceghalom (11.), Puskás Akadémia III. (1.) – Fehérvárcsurgó (9.), Sárkeresztes (14.) – Etyek (7.), Velence SE (10.) - Videoton Baráti Kör (5.)

AQUANTIS DÉLI CSOPORT

Minden kétséget kizáróan a játéknap mérkőzését Nagykarácsonyban játsszák, a találkozó nagy kérdése, hogy az előző héten a tabella élére került házigazdák mennyire tudják mindezt feldolgozni a heteken keresztül első KK Grain KFT-Mezőfalvával szemben. Ősszel hatgólos meccset játszottak, mindkét csapat jutalma egy-egy pont lett, de most talán nagyobb a tét, és sokkal izgalmasabb összecsapásra van kilátás. A harmadik helyért nagy csata folyhat a Baracs és a Kisláng együttesei között, ezúttal utóbbinak lehet könnyebb dolga, ők a sereghajtót fogadják, míg Baracsra az idegenben meglehetősen hektikusan szereplő Előszállás látogat.

2023. március 25., szombat 15:00
Beloiannisz (10.) – Káloz (5.)

2023. március 26., vasárnap, 16:00
Aba Sárvíz (11.) – Adony (9.), Baracs (3.) – Előszállás (7.), Nagykarácsony (1.) - KK Grain KFT.-Mezőfalva (2.), Kisláng (4.) – Nagyvenyim (13.), Seregélyes (8.) – Polgárdi (6.)
Szabadnapos: Szabadbattyán (12.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában