Megye II

2023.03.09. 13:00

Rangadó Baracson és Nagykarácsonyban

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 15. fordulójában Északon mindkét tabella élén álló gárda hazai pályán növelheti pontjai számát, míg Délen rendkívül fontos mérkőzésekkel folytatódik a pontvadászat több csapat számára.

Káldor András

A pirosban játszó Etyek a Szár ellen, míg a Velence (zöld) a Pátka ellen készül a pontok begyűjtésére

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

A Vál legutóbbi etyeki pontvesztése után mindössze egy ponttal előzi meg a Puskás Akadémia III. csapatát, úgyhogy a Fehérvárcsurgó ellen kapkodnia kell magát a gárdának, mert a PAFC III. eddig egy kivétellel minden meccset megnyert otthon, és a Videoton Baráti Kör ellen is erre készül. A Sárszentmihály-Masterplast az előző heti bakit (Pákozd, 2-6) kijavíthatja, de a Bakonycsernye egészen biztosan nem adja olcsón a bőrét, sőt a jó tavaszi rajt után meg szeretné szilárdítani helyét a dobogó legalsó fokán. A Szár együttesét motiválhatja az Etyek legyőzése, mert ebben az esetben nemcsak megelőzheti ellenfelét a tabellán, hanem kétpontos előnyt is kicsikarhat.  

2023. március 11., szombat 14:30

Sárszentmihály-Masterplast (7.) – Bakonycsernye (3.)

2023. március 12., vasárnap, 14:30

Vál (1.) – Fehérvárcsurgó (9.), Szár (8.) – Etyek (6.), Puskás Akadémia III. (2.) - Videoton Baráti Kör (5.), Sárkeresztes (14.) - Mány II.-Csabdi (13.), Velence SE (11.) – Pátka (4.), Herceghalom (12.) – Pákozd (10.)  

AQUANTIS DÉLI CSOPORT

Minden kétséget kizáróan hatpontos összecsapás vár Baracson a KK Grain KFT-Mezőfalva együttesére, amennyiben ugyanis a piros-fehérek bezsebelik a pontokat, akkor egy üldözőjüket biztosan leszakítják. A hazai pályán eddig veretlen Nagykarácsony számára is kiemelten fontos lenne a Polgárdi legyőzése, bár nem lesz könnyű dolguk, mivel vendégeiknek eddig egyetlen idegenbeli vereségük van. A Kisláng meglepő szabadbattyáni veresége után távolodni látszik az élbolytól, nagy kérdés, hogy a Seregélyessel szemben ezek után mire mennek? Jó mérkőzésre van kilátás Adonyban, ahol tabella szomszédok találkoznak, ősszel nem tudtak dönteni a felek (2-2), most talán egy hajszállal a vendéglátók tűnnek esélyesebbnek.   

2023. március 11., szombat 14:30

Beloiannisz (8.) – Nagyvenyim (13.) – a mérkőzést a Nagyvenyim lemondta, mérkőzés 3 pontját 3:0 gólkülönbséggel a Versenybizottság a Beloiannisz csapata javára ítélte.

2023. március 12., vasárnap, 14:30

Adony (6.) – Káloz (7.), Baracs (3.) - KK Grain KFT.-Mezőfalva (1.), Nagykarácsony (2.) – Polgárdi (4), Kisláng (5.) – Seregélyes (10.), Aba Sárvíz (11.) – Szabadbattyán (12.)

Szabadnapos: Előszállás (9.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában