Jégkorong

2023.03.10. 16:36

Nyerni tudtak idegenben

Az Andresen Liga elődöntőjének harmadik mérkőzésén a Worm Angels csapata a hosszabbításban legyőzte az UNI Győr ETO HC együttesét, és reménykedhet abban, hogy szombaton délben a Dunaújvárosi Jégcsarnokban lezárja a három győzelemig tartó párharcot.

Káldor András

Hamvai Szilárd (sötét mezben) lőtte az egyenlítő gól a második harmadban

Fotó: Anda Fábián

UNI Győr ETO HC – Worm Angels 3-4 (2-0, 0-1, 1-2, 0-1) – h. u.

Győr, 135 néző

Vezette: Kicha, Tóth R., Dorner, Hokky
UNI Győr ETO HC: Szeles – Majoross B. (1), Taródi, Almási (2), Makovics 3, Nagy M. (1) – Karpov, Szalai D., Horváth R., Odnoga, Nyeszterov – Láday B., Vojnits, Koczkás, Lévay, Sipák – Popper, Bartali-Szélyes, Marth, Tóth A. Vezetőedző: Vladimir Matejov
Worm Angels: Pinczés B. - Bogó, Lencsés (2), Gebei G. 1 (1), Hamvai 1, Németh P. 1 - Hüffner, Jobb, Kiss Á. 1 (1), Szepessy B., Szepessy M. – Horváth G., Tarcsi, Krukk. Vezetőedző: Láng Zoltán.

Az első harmadban a házigazdák kétgólos előnyt kovácsoltak a 2017 és 2019 között Újvárosban játszó csatár, Makovics Bence találataival. A tartalékosan felálló Worm Angels azonban nem adta fel, a középső játékrészben Kiss Ákos faragott a hátrányból, majd a harmadik harmad közepéhez érve Hamvai Szilárd emberhátrányban egyenlített. A folytatásban Makovics ismét előnyhöz juttatta csapatát, ám ezt ismét egalizálták az újvárosiak Gebei Gergely révén kettős előnyt követően. Jöhetett a hosszabbítás, melynek a 2. percében Németh Péter megszerezte a győztes gólt.

A csapatok legközelebb március 11-én 12:30-kor találkoznak a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában