ATP challenger

2023.03.16. 18:55

Magyar döntő lesz a fehérvári tenisztornán?

A magyarok közül már csak Marozsán Fábián, és Piros Zsombor van versenyben a 36 ezer euró (14 millió forint) összdíjazású salakpályás székesfehérvári ATP challenger-tenisztornán, de az is előfordulhat, hogy egyesben ők játszák a finálét.

Németh Krisztián

Marozsán Flórián

Fotó: Koncz Márton

A Kiskút Tenisz Klub történetének eddigi legnívósabb versenyén csütörtök délután az első helyen kiemelt Marozsán Fábián, és a negyedik helyen kiemelt Piros Zsombor is menetel. Marozsán csütörtök délután simán nyert, még úgy is, hogy combhajlító izma meghúzódott. Az orosz Alekszej Vatutyint 6:2 6:2-re legyőzte. Korábban a legjobb 16 között könyebb dolga volt, miután a horvát Mili Poljicak feladta az ellene vívott mérkőzést. Marozsán ellenfele a legjobb nyolc között 21 éves bolgár Adrian Andrejev lesz, aki jelenleg a 204. a világranglistán. Piros Zsombor a nemzeti ünnepet egy 23 percig tartó nyolcaddöntős mérkőzéssel ünnepelte, miután Daniel Michalski feladta a mérkőzést. A negyeddöntőben a szerb Hamad Medjedoviccsal mérkőzik meg a legjobb négy közé jutásért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában