Happy Kids Kupa

2023.03.20. 13:00

Hat úrhidai arany-, négy ezüst- és tizenkét bronzérem

A Happy Kids Kupát a DMTK karate szakosztálya és a Seinchin KSE Pesterzsébet közösen rendezte meg Dunaharasztiban, a városi sportcsarnokban. Az Úrhidai Karate Egyesület ifjú versenyzői 6 arany-, 4 ezüst- és 12 bronzérmet gyűjtöttek be a viadalon.

V. Varga József

Az úrhidai csapat, alsó sor: Varga Bendegúz, Bokor Miklós, Pleva Sára, Bélecki Barnabás, Borbély Nóra, Borbély Száva, Borbély Eszter, Mohácsi Luca, Bélecki Regina; felső sor: Szabó Döme, Mohácsi János, Soós Tamás (edző)

Fotó: Pleva Zsuzsa

A versenyre 3 ország 37 sportegyesületének csaknem 1100 versenyzője nevezett a meghirdetett öt kategória valamelyikében. Az Úrhidai Karate Egyesületet tizenegy karatéka és edzőjük képviselte a sporteseményen.

– A kezdeti feszültség gyorsan feloldódott mindenkiben, hiszen a megszokott mozdulatok ismerősek voltak a gyerekek számára – mondta el lapunknak Soós Tamás edző. – Ifjú versenyzőink jelenlegi felkészültségi szintjüknek és fizikai állapotuknak megfelelően teljesítették feladatukat. A nagyobbak a folyamatos erőnléti edzéseknek köszönhetően remek fizikai kondícióban voltak, és ezt többször az ellenfelek is megérezték, amikor egy-egy jól elhelyezett ütés vagy rúgás áttörte a védelmüket, és betalált a testükre. Egyesületünk kis karatésai 6 arany-, 4 ezüst- és 12 bronzérmet szereztek a versenyen.

Eredmények, aranyérem: Bélecki Regina (szivacs küzdelem), Bélecki Barnabás (kihon és szivacs küzdelem), Mohácsi Luca (egyéni formagyakorlat), Borbély Száva (egyéni formagyakorlat), Mohácsi János (WKF-küzdelem).

Ezüstérem: Borbély Eszter, Varga Bendegúz, Bokor Miklós, Szabó Döme.

Bronzérem: Borbély Nóra (két versenyszámban), Pleva Sára (két versenyszámban), Bélecki Regina, Borbély Eszter, Varga Bendegúz, Mohácsi Luca, Borbély Száva, Bokor Miklós, Mohácsi János, Szabó Döme.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában