Szombaton folytatják a párharcot

2023.03.09. 18:38

Gólzáporos meccset nyert a DAB-ASP

Az Andresen Liga elődöntőjének harmadik mérkőzésén nagy csatában győzte le a DAB-ASP együttese a MAC Ikonokat, így folytadóhat a két gárda három győzelemig tartó párharca, melyben a fővárosiak 2-1-re vezetnek.

Káldor András

Nagy volt a forgalom Michael Valenta kapuja előtt

Fotó: Anda Fábián

DAB-ASP - MAC Ikonok 6-5 (2-1, 1-2, 2-2, 1-0) – h.u.
Dunaújváros, 47 néző
Vezette: Máhr-Stump, Varjú, Ozsváth, Mizsák. 

DAB-ASP: Valenta – Gebei B (1), Jadlószki, Szabó Cs. (1), Barna 1, Tamás 2 (1) - Marosi, Szinodkin, Azari 1 (1), Ráduly, Strenk 1 (1) – Piszmann S., Szénási (1), Bogacsev (1), Nemcev, Zaharevics 1 (1) - Domokos. Vezetőedző: Sami Tuomisoja. 

MAC Ikonok: Gadácsi – Horváth D. (1), Vajda T., Jászai, Kedves R., Tornyai M. (1) – Oroszi 1 (1), Surányi, Bata (1), Kőrösi 1, Szlépka (1) – Papp D. (1), Vajda Zs. (1), Lőczi 1 (3), Németh Á., Schmál 2 – Bíró G., Eperjessy, Dózsa. Vezetőedző: Kedves Péter Ferenc

Kiállítások: 12, ill 8 perc
Kapura lövések: 40-54
Gól emberelőnyből:4/1, ill. 7/1  

Nem volt mit tenni az újvárosi legénységnek, csak a győzelem jelenthetett számukra reményt arra, hogy döntőbe jutási álmaik tovább éljenek. A párharc eddigi meccseihez hasonlóan éles mérkőzés volt prognosztizálható, és nem is maradt el a várt csata. Rendkívül szorosnak bizonyult a találkozó, gólra gól volt a válasz, és amikor már mindenki elkönyvelte a DAB-ASP győzelmét a 60. percben újfent egyenlítettek az Ikonok és ezzel hosszabbításra mentették az összecsapást. A 67. percben aztán Volodimir Zaharevics passzából Tamás Tihamér lőtt keresztvas alá, megteremtve azt, hogy szombaton újfent randevúzzon a két csapat a Kisstadionban.
Az elődöntő másik ágán a dunaújvárosi Worm Angels csapata az UNI Győr ETO HC ellen ma este 20 órakor lép jégre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában