Labdarúgás

2023.03.22. 14:00

Fegyelmi ügyek a megye egyben

Az utóbbi időben alig volt dolga megyei I. osztályú csapatokkal, mérkőzésekkel kapcsolatban az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága Fegyelmi Bizottságának. Most azonban több ügyet is tárgyaltak a keddi ülésükön.

Káldor András

Nemcsak a foci játszotta a főszerepet a Tóvill Kápolnásnyék (zöld) és a Tordas R-Kord összecsapásán

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A Tóvill Kápolnásnyék – Tordas R-Kord Megyei I. osztályú felnőtt mérkőzés lefújása után történt szurkolói rendbontás miatt a Kápolnásnyék soron következő egy hazai mérkőzésére szövetségi ellenőrt rendeltek ki az egyesület költségére, a Fegyelmi Szabályzat szerint.
Ugyanezen a mérkőzésen a találkozó lefújása után egy vendégszurkoló odament a játékvezetőhöz és obszcén kifejezést is alkalmazva megsértette a őt, ezért a Fegyelmi Bizottság a Tordas SE-t – a Fegyelmi Szabályzat alapján 50.000.- Ft forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. A határozat ellen 15 napon belül fellebbezni lehet az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság Fellebbviteli Bizottságánál.

A Fegyelmi Bizottság Lieber Károly az Ercsi Kinizsi felnőtt csapatának vezetőedzője az Ercsi Kinizsi – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő Megyei I. osztály mérkőzés játékvezetőjével szemben tanúsított sportszerűtlen magatartása miatt mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől egy soron következő megyei I. osztályú felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltotta, azaz a szakember nem ülhet le a kispadra a vasárnap megrendezésre kerülő Mányi TK – Ercsi Kinizsi összecsapáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában