Röplabda

2023.03.15. 12:26

Csont nélkül nyertek

A röplabda NB I Liga negyeddöntője három nyert összecsapásáig tartó párharcának első mérkőzésén a DKSE csapata a TFSE ellen játszmaveszteség nélkül győzött.

Káldor András

A sötét mezben játszó DKSE végig irányította a játékot

Fotó: A klub

DKSE – TFSE 3:0 (15, 18, 14)
Dunaújváros, 72 néző
Vezette: Bibók Ferenc, Tillmann Gyula
DKSE: Pavliuk, Kisházi, Laczi, Juhász B., Hechavarria, Winter. Csere: Béres (liberó), Tóth K., Farkas L. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor
TFSE: Füzék, Horváth B., Kókai, Mihucz, Merkler, Tóth M. Csere: Nagy T. (liberó) Balázs, Fenyő, Tigyi, Éliás. Vezetőedző: Lónárt Péter.
Mestermérleg:
- Nagyszerű felfogásban, végig koncentráltan, motiváltan játszott a csapat ennek a hosszú párharcnak az első összecsapásán. Az első mérkőzés nekünk sikerült jobban. Amennyiben a folytatásban is ilyen stabilan, koncentráltan játsszunk, akkor az idegenbeli mérkőzés is meglehet. Ez csak rajtunk múlik majd. - fogalmazott Tomanóczy Tibor a DKSE vezetőedzője a találkozó után.
- A férfi röplabdában vagy mi ütjük be a labdát, vagy az ellenfél. Ma Dunaújváros ütötte be. Nem láttam tüzet, csak parazsat. -  értékelt Nagy Péter a TFSE trénere.

A negyeddöntő további menetrendje:
2023. március 18. 16:00 TFSE – DKSE
2023. március 22. 19:00 DKSE – TFSE

Amennyiben szükséges:
2023. március 26. 19:00 TFSE – DKSE
2033. március 30. 20:00 DKSE – TFSE 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában