NB III.

2023.03.24. 10:46

Az otthon játszók lehetnek a favoritok

Az NB III 27. fordulójában kevés kivétellel a vendéglátók mellett szólnak az esélyek.

Káldor András

A Bicskei TC (fehér) pontokért utazik Zalába

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP CSOPORT

2023. március 26., vasárnap, 16:00
Hódmezővásárhelyi FC (2.) – Dunaújváros FC (5.)

A bajnokaspiráns otthonába látogat a DFC, akikkel, ősszel Újvárosban gólnélküli döntetlent játszottak. A esélyek most inkább a házigazdák oldalán állnak, akik ugyan legutóbb az MTK II. ellen elvesztették hazai veretlenségüket.
Iváncsa KSE (1.) – Ceglédi VSE (13.) 

A tabella első helyén a Hódmezővásárhelyi FC-t váltó Iváncsa KSE csapata szeptemberben nem sokat teketóriázott, és alaposan helybenhagyta a ceglédieket. 5-2-re győztek a piros-fehérek, akik ezúttal is bízhatnak abban, hogy legyőzik ellenfelüket.   

NYUGATI CSOPORT

2023. március 26., vasárnap, 11:00
Puskás Akadémia FC II. (4.) – Technoroll Teskánd KSE (18.)

A PAFC II. csapatának nyolcmeccses veretlenségi sorozata ért véget legutóbb Veszprémben, úgyhogy új fejezetet nyitnak a sárga-kékek, amelynek első állomása lehet a Teskánd legyőzése. Ez nem lesz könnyű, mert az ősszel ugyan nyertek ellenük 2–1-re, de akkor is szervezetten védekezett ellenfelük, és csak az utolsó percben tudták a maguk javára fordítani a találkozót.

2023. március 26., vasárnap, 13:00
ZTE FC II. (14.) – Bicskei TC (7.)

Jó emlékei lehetnek a Bicskei TC csapatának a zalaiakkal vívott utolsó mérkőzésükről, mivel nagyon sima, 5-1-es sikerrel zárták ezt a kilencven percet.
2023. március 26., vasárnap, 16:00

Kaposvári Rákóczi FC (11.) – Mol Fehérvár FC II. (13.)

A két komoly múlttal rendelkező klub az NB I-ben éveken át nagy csatákat vívott, ősszel a Rákóczi kikapott Sóstón, most a Vidi II. fiataljai bízhatnak a pontszerzésben.
Budaörs (8.) – Móri SE (20.) 

A móriak a szezon egyetlen győzelmét a Budaörs ellen aratták, és az utóbbi hetekben nyújtott reményteljes játékban bízva akár most is csenhetnek pontot.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában