14-en maradnak biztosan

2023.03.23. 19:17

Alex Petan távozik Székesfehérvárról

A Hydro Fehérvár AV19 bejelentette, hogy távozik a klubtól Alex Petan, aki három szezont töltött Székesfehérváron.

Beke Zsombor

Alex Petan (kékben) a Pustertal sárga mezére cseréli a fehérvárit

Forrás: Fehér Gábor / FMH

Az olasz válogatott támadó még 2020 nyarán érkezett a Volánhoz, az elmúlt három idényben kirobbanthatatlan volt az első két sor valamelyikéből, csupaszív és ponterős játékával a szurkolók egyik kedvence volt. A 2022/2023-as idényben a csapat legjobbja volt, 41 találkozón 35 pontot (16 gól, 19 assziszt) szerzett. A 30 éves játékos hazaigazol és ligán belül vált klubot, ugyanis a következő szezont a Pustertal Wölfe színeiben kezdi majd meg. 

Az is kiderült a fehérváriak háza tájáról, hogy összesen már 14 jégkorongozó rendelkezik szerződéssel. Érvényes szerződése van Horváth Dominiknek, Stipsicz Bencének, Hári Jánosnak, Anze Kuraltnak, Ambrus Csongornak, valamint Tim Campbellnek. Az ankéton kiderült, hogy meghosszabbítja szerződését Henrik Nilsson, Gleason Founier, Magosi Bálint, Terbócs István, Ambrus Gergő, Németh Kristóf, Vértes Nátán, valamint Guillaume Leclerc is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában