Röplabda NB I

2023.03.23. 14:00

A DKSE a harmadikat is megnyerte

A DKSE férfi NB I-es röplabda csapata a sorozat negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén is legyőzte a TFSE együttesét, így továbblépett az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcból.

Káldor András

Jogos a DKSE csapatának öröme, továbbjutást ünnepelhettek

Fotó: A klub

DKSE – TFSE 3:0 (22, 22, 23)
Dunaújváros, 25 néző
Vezette: Gyulai Géza, Takács Ádám
DKSE: Tóth K., Pavljuk, Kisházi, Laczi, Hechavarria, Winter Csere: Kuti, Béres (liberók), Velicsko, Farkas L., Vida, Juhász B., Gőczi. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.
TFSE: Füzék, Horváth B., Kókai, Balázs, Mihucz, Tóth M. Csere: Nagy T. (liberó). Fenyő, Tigyi, Merkler, Éliás, Együd. Vezetőedző: Lónárt Péter.

Az újvárosiak az első szettet simábban nyerték, majd a folytatásban kissé döcögősebb lett a játékuk, és dacára annak, hogy magabiztos előnyt kovácsoltak, a játszma egyes periódusaiban aggódniuk kellett, nehogy kiegyenlítsen riválisuk. A harmadik etapban Quintana Hechavarria Raidel combsérülése a lehető legrosszabbkor jött, kissé lefékezte a piros-fehéreket, ám végül némi izgalom után meglett a győzelem és a továbbjutás.
A DKSE a három mérkőzés alatt mindössze egy szettet veszítve került az elődöntőbe, ahol a középszakasz élén végző MEAFC-Miskolc lesz majd az ellenfelük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában