Foci

2023.02.06. 20:09

Szenvedés és görcs – óriási csalódás

Két idei bajnokiján csak egyetlen pontot szerzett a Puskás Akadémia. A Mezőkövesd elleni idegenbeli vereség után Felcsúton sem sikerült nyerni. Ponttal távozott a Vasas a Pancho Arénából.

Németh Krisztián

Hornyák Zsolt

Fotó: Kovács Péter / NS

– Ezt a meccset meg kellett volna nyernünk, görcsösek vagyunk, nehezen rúgjuk a gólt – értékelt egykedvűen a lefújás után Hornyák Zsolt, a PAFC vezetőedzője. 
Bár jól indult a meccs, Slagveer már a 13. percben vezetést szerzett, az angyalföldiek a fordulás után Berecz góljával kiegyenlítettek. A Vasas olykor összezavarta a Puskás védelmét, könnyen nagyon bajba kerülhettek volna Nagy Zsolték. Persze, ha Favorov szabadrúgása a kapufáról a gólvonal mögé pattan, most nem lenne (ekkora) ok a melankóliára. 
– Nagyon rosszul védekeztünk a gólnál, Nagy Zsolt is hibázott. Persze örömteli, hogy megszereztük a vezetést. A végefelé cserékkel frissítettem, bíztam abban, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést. A szerencse nem velünk volt, Favorov kapufás szabadrúgása kifelé pattant. Szenvedünk, görcsösek vagyunk. Jobban meg kell küzdenünk a győzelemért. Félünk a helyzektől. Visszatérve a cserejátékosokra: Colley-tól agresszívebb játékot várok, Levitől többet vártam. Minden pontért megszenvedünk – mondta mester. 
 

Hornyák Zsolt
Fotó: Kovács P./NS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában