Röplabda

2023.02.09. 12:30

Pontokért mennek a Nyírségbe a fehérvári hölgyek

A MÁV Előre-ST Solar női röplabda csapata pénteken 18 órától az Extraliga alapszakaszának 12. fordulójában a tabellán a 4. helyen álló Fatum-Nyíregyháza ellen próbálhat meg pontot, pontokat szerezni.

Káldor András

A nyitásfogadásnak is össze kell állni

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Egyáltalán nem vár sétagalopp, könnyű összecsapás a jelenleg a hetedik helyen álló MÁV Előre SC-ST Solar együttesére a Nyírségben. Nem titkoltan egész héten erre a találkozóra készültek a kék-fehérek, és amennyiben olyan teljesítménnyel rukkolnak ki, mint legutóbb szombaton, az UTE elleni utolsó három szettben, akkor a pontszerzésre is lehet esélyük. Azon a mérkőzésen már körvonalazódott annak a csapatnak az összetétele, mely képes lehet arra, hogy a nálánál erősebb gárdákkal szemben is felvegye a kesztyűt, és feljebb lépjen a tabellán.  

- Felkészültünk az összecsapásra az ellenfélből, de nagyobb hangsúlyt fektettünk a saját hibáink kijavítására, hiszen ebből tudunk előre lépni. Hétről-hétre keményen dolgozunk, és úgy gondolom, a fejlődés látszik is a lányokon. Szerdán közös edzést szerveztünk a Vasas Kőnig Gábor által irányított NB I-es csapatával, ami ismét nagyon hasznos volt, hiszen több mérkőzés szituációt is tudtunk gyakorolni – tájékoztatott Nagy Fanni, a MÁV Előre SC-ST Solar vezetőedzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában