Extraliga

2023.02.17. 22:12

Nem sok babér termett a MÁV Előre lányainak

A női röplabda Extraliga alapszakaszának 13. fordulójában a MÁV Előre SC-ST Solar csapata sima vereséggel zárt a KNRC otthonában.

Káldor András

Végig a Kaposvár (szemben) akarata érvényesült

Fotó: Muzsnay Péter

KNRC – MÁV Előre SC-ST Solar 3-0 (15, 18, 15)

Kaposvár, 397 néző.

Vezette: Szarka János, Halász Tibor.

KNRC: Godó 6, De Andrade 4, Szedmák 17, Ubavic 13, Bodovics 5, Gyimes 7. Csere: Renko (liberó), Kiraz 1, Radnai 1. Vezetőedző: Vincent Lacombe.

MÁV Előre SC-ST Solar: Gilfillan 5, Dvoracek 6, Narancic 1, Tóth J. 4, Csabai 6, Ertz 5. Csere: Kovács E., Borostyán (liberók), Kiss L. 3, Szabó L., Szilágyi, Dolotova 1. Vezetőedző: Nagy Fanni.

Már az első szettben látszott, hogy nem igazán koncentrálnak a fehérváriak, és lényegében már 10-5-ös hazai vezetésnél elment a hajó.
A második játszmában valamelyest összekapták magukat Nagy Fanni vezetőedző tanítványai, előnyt is kovácsoltak még a játékrész első felében, sőt 14-nél újra vezettek, ám ezt követően a hajrá ismételten a somogyiaké lett, és az első szettlabdájuk kihasználásával, hét pontos különbséggel nyerték ezt az etapot.

A harmadik szettben az elsőhöz hasonlóan a KNRC akarata érvényesült, az a bizonyos hajó már 15-5 után a „tenger” mélyére került, és csak kozmetikázni tudott már csupán az álláson, illetve az eredményen a MÁV Előre SC-ST Solar együttese.

- Nem a 3-0-ás vereség a fő problémám, hanem a mutatott játékunk. Nagyon nem vagyok elégedett a lányok mai teljesítményével, sok munka áll még előttünk. – mondta a mérkőzés után csalódottan Nagy Fanni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában