Új szelek fújnak

2023.02.03. 08:36

Kinevezték a Móri SE új vezetőedzőjét

Felszállt a fehér füst a Móri SE NB III-as csapatának háza táján, kinevezték a gárda új vezetőedzőjét, az együttest ideiglenesen irányító Németh Bálint helyére Bozai Attila érkezett.

Káldor András

Bozai Attila az új szakvezető

Fotó: A klub

A bajnokság 17. fordulójában az Érdi VSE elleni idegenbeli vereség után köszönte meg a klub az addigi tréner, Csucsánszky Zoltán munkáját, és az utolsó három őszi fordulókban már megbízott edzőként a csapatot tavasszal a harmadik vonalba kormányzó, de mostanság technikai vezetőként tevékenykedő Németh Bálint irányította.
A tavaszi szezonra a felkészülést viszont a megyében jól ismert, korábban Iváncsán, valamint Siófokon asszisztens edzőként dolgozó, és ott sikereket elérő Bozai Attila vezetésével végzi a csapat.  

A móri legénység több tesztmérkőzéseken lépett pályára a felkészülési időszakban. A velük azonos, Nyugati csoportban játszó, és a tabella élén álló Opus Tigáz Tatabánya ellen minimális, egygólos vereséggel zárt (2-3), majd ezt követte három győzelem, a Pereg SE csapatát 6-1-re, a Sárbogárdot 2-1-re, a Sárosdot pedig 2-0-ra győzték le, míg az Abda SE ellen a megyei III. osztályú Mór II.-vel közös csapattal kiállva 2-3 lett a végeresmény. Legutóbb a régi megyei rivális, mostanság a harmadosztály élcsapata Iváncsa KSE ellen játszottak gyakorló mérkőzést, melyet az Iváncsa nyert meg 2-0-ra.
A szombati napon játsszák az utolsó felkészülési mérkőzésüket, a Szekszárd csapatát fogadják Móron 13 órai kezdéssel!  

A játékoskeretben is történtek változások, ezekről a klub hamarosan beszámol.  

A bajnoki rajt is közeleg, a jövő héten vasárnap 11 órától a MOL Fehérvár II. csapatához látogatnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában