Erőt kell adnia a kupában aratott sikernek

2023.02.10. 15:14

Felszabadult játékot vár a ZTE ellen

DVSC, és ZTE. Ez a két csapat kap kiemelt figyelmet a napokban Felcsúton. A Lokit a Magyar Kupa negyeddöntőjében kapta a PAFC, a ZTE pedig bajnoki keretében vasárnap lép pályára a Pancho Arénában.

Németh Krisztián

Fotó: Árvai Károly

A büntetőkkel a felcsútiak javára eldőlt Puskás Akadémia – Újpest összecsapás után elkészítették a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyeddöntőinek sorsolását. Az M4 Sport stúdiójában az Újpesthez ezer szállal kötődő, de a Puskásból visszavonuló 28-szoros válogatott Szélesi Zoltán sorsolta ki a negyeddöntő párosításait. A Puskás Akadémia az ETO ellen hosszabbításban továbbjutó Debrecent kapta ellenfélül. (Az Iváncsát búcsúztató Budafok a Kisvárdát fogadja.)

- Örömteli érzésekkel vagyok tele - szögezte le Hornyák Zsolt. - A hosszabbítás végén kis szerencsével lezárhattuk volna a párharcot. Nem jött jól, hogy Nagy Zsoltnak kiújult a sérülése, és le kellett cserélni. A büntetőkbe jól szálltak be a fiúk, bár Corbu, aki előző nap a legjobban rúgta edzésen a tizenegyeseket kihagyta az övét. A döntő pillanatban Markek Tomi segített, de a továbbjutás az egész csapat érdeme. Reméljük ez a siker hozzásegít minket ahhoz, hogy a vasárnapi ZTE elleni bajnokit felszabadult játékkal tudjuk megnyerni – zárta mondandóhát a mester. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában