Utánpótlás válogatottak

2023.02.21. 13:30

Fehérvári tehetségek a válogatottban

Az U19-es labdarúgó válogatott a héten a spanyolországi Oliva Novában edzőtáborozik, ahol két felkészülési mérkőzést vív Észtországgal. Csapatunk márciusban az Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében szerepel, a címvédő Angliával, Izlanddal és Törökországgal egy kvartettben.

Káldor András

Tóth Tamás Vid 6 góljával a Vidi II. házi góllövőlistáján az élen áll.

Fotó: Mol Fehérvár FC/Tóth Gabriella

Szélesi Zoltán szövetségi edző együttese még ősszel, Walesben harcolta ki az elitkörben való szereplés jogát. A csapat a második helyen jutott tovább selejtezőcsoportjából, Írország mögött, Walest és Gibraltárt megelőzve. Ezt követően együttesünk tavaly novemberben Ciprus és Olaszország ellen lépett pályára, míg idén februárban Izrael ellen folytatta a felkészülést. Az U19-es válogatottnak ezek az utolsó mérkőzései a márciusi angliai elitkör előtt.
A csapat két mérkőzést játszik Észtországgal, ma délután 15 órakor, és csütörtökön szintén 15 órakor.
A legjobban közé meghívást kapott a Mol Fehérvár FC II. csapatában rendszeresen számításba vett, a támadósorban szereplő Tóth Tamás Vid, valamint a kapus Dala Martin, aki utólag kapott behívót, és ma hajnalban repült a csapat után.

A kapus Dala Martin is csatlakozott a válogatotthoz
Fotós: molfehervarfc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában